(0596 Werkvoorbereider E-installaties

Nuland, Nederland
Solliciteer
18 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Technici, Elektrotechniek en Elektronica
Branche: Elektrische/elektronische goederen
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

We zijn bij dit bedrijf constant op zoek naar nieuwe collegae die ons team komen versterken. We gaan onze binnendienst uitbreiden met een ervaren werkvoorbereider. De nieuwe man of vrouw gaat specifiek aan de slag op onze afdeling elektrotechnische installaties. De werkplek is al helemaal klaar en ingericht. Voel je welkom!

Wat ga je doen?

De nieuwe werkvoorbereider verzorgt de planning van de verkregen opdrachten en faciliteert de voortgang van de projecten door alle benodigde zaken voor aanvang van het project te organiseren. Onze nieuwe collega zorgt tevens voor volledige werkinstructies en vervangt de projectleider in geval van diens afwezigheid. We garanderen je een zeer dynamische functie met veel afwisseling. Onze nieuwe werkvoorbereider wordt echt uitgedaagd in zijn werk.

Wat staat er zeker in jouw CV?

Je hebt ervaring in een soortgelijke functie. Je kennis- en denk niveau is gelijkwaardig aan MBO of HBO niveau. Wellicht aangevuld met specifieke trainingen.

Onze nieuwe werkvoorbereider kan zelfstandig werken nadat we hem of haar uitvoerig hebben ingewerkt. Je krijgt de ruimte om je eigen planning in te vullen. Hierbij dien je rekening te houden met onze deadlines en de daarbij behorende tijdsdruk. Jij weet daar echter raad mee,  jouw flexibele houding werkt te allen tijde in je voordeel.   Het spreekt voor zich dat we op zoek zijn naar een secuur werkende werkvoorbereider. Accuratesse is onlosmakelijk verbonden met jouw profiel.

Je komt goed uit je woorden in woord en geschrift.

Wat kunnen wij je bieden?

Een goed start salaris conform de CAO klein metaal. Een en ander afhankelijk van jouw kennis en kunde.  We bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

We zorgen ervoor dat jij goed je werk kunt uitoefenen. Denk hierbij aan een professionele laptop, GSM, tablet. Enfin, alles wat jij nodig hebt om je werk goed uit te kunnen oefenen. Als blijkt dat we goed bij elkaar passen, dan volgt natuurlijk een contract voor onbepaalde tijd. Daar geven wij jou en onszelf een jaar de tijd voor.

Je bent verzekerd van een goede pensioenregeling. Je krijgt 25 vakantie dagen en we werken normaliter 38 uur per week.

Boven alles kom je in een heerlijke omgeving te werken. Een Hypermodern kantoorpand waar je in een grote ruimte samen met al je directe collegae werkt in een vriendschappelijke ambiance.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures