(0526) Monteur W- installaties

Made, Nederland
Solliciteer
126 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 0 - 0 per 4 weken
Categorie: Technici, Installatie en Onderhoud
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardigJij bent trots op je vak. Werk je graag aan mooiste projecten in de utiliteit of woningbouw? ons bedrijf is ter uitbreiding opzoek naar een enthousiaste monteur W met enkele jaren ervaring.


Jouw werk als zelfstandig installateur W

Het Installeren van (deel-)installaties en het signaleren van meerwerk. Soms zijn het korte opdrachten, soms lange projecten. Zo kan voor jouw als monteur gekeken worden waar je het beste past. We kijken samen met jou naar kennis en kunnen, teamsamenstelling en de reis bereidbaarheid. Je geeft leiding aan 1 hulpmonteur d.m.v. leading-by-example. De goede onderlinge sfeer, de vrijheid en de afwisseling in werkzaamheden kenmerken ons.


Jij als zelfstandig installateur W

Oplossingsgericht meedenken en handelen, je mening durven te geven en een gewaardeerd collega zijn,  dit is wat wij graag zien. Tot slot ben je in het bezit van rijbewijs B.  Een geldig VCA basisveiligheid is een pre (kan eventueel ook via ons behaald worden). Je woont in de omgeving van Schaijk, Arnhem, Oss, Uden, Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven of Helmond.


Wat bieden wij jou

Werk als monteur W bij een familiebedrijf waar de mensen centraal staan. Omdat onze medewerkers zorgen voor tevreden opdrachtgevers, zorgen wij voor tevreden medewerkers. Concreet bieden we je het volgende:

  • Een groeiend en dynamisch bedrijf
  • Bij gebleken geschiktheid meteen vast contract.
  • Een goed salaris, goede pensioenregeling
  • 24 vakantiedagen en 13 adv-dagen (vakantie buiten de bouwvak is mogelijk)
  • Reiskostenvoorziening (een bedrijfswagen voor zakelijke doeleinden is bespreekbaar)

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures