Nagelstyliste

Schaijk, Nederland
Solliciteer
8 dagen geleden Vast
Deeltijd
€ 700 - 900 per maand
Categorie: Lichaamsverzorging
Branche: Gezondheid, wellness en fitness
Uren per week: 16
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 18-11-2020

16 uur, Schaijk

Ligt jou passie bij het verzorgen van alle voorkomende kunstnagel (Acryl) behandelingen? Heb je ervaring met Gellak? Zie je het als een uitdaging om samen met het team schoonheidsspecialiste de beautystudio tot een groot succes te maken? Dan is dit de vacature waar je naar opzoek bent. Op basis van klant specifieke wensen behandel jij moeiteloos alle soorten nagels.

Dit ga je doen

Als Nagelstyliste verzorg je alle voorkomende kunstnagel (Acryl)behandelingen. Verzorgen van Gellak behandelingen. Adviseren en informeren van de klanten. Verkopen van verzorgingsproducten en aanvullende behandeling, klanten ontvangen en welkom heten. Dat is kortgezegd jouw baan als nagelstyliste. Ook je collega’s kunnen altijd op je rekenen.

Dit bieden wij

De beautystudio biedt een plek  waar klanten in huiselijke sfeer even kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen. Waar ze de huid kunnen bruinen onder een van de Ergo-line Zonnebanken, ze de nagels weer even kunnen laten verwennen met een mooi kleurtje, of genieten van het ruime assortiment aan beauty- en pedicure behandelingen. Ze kunnen zeven dagen per week bij in de beautystudio terecht. Iedereen is welkom om binnen te lopen. 

Een leuke plek dus met veel verantwoordelijkheid bij deze beautystudio in Schaijk. Hier word je onderdeel van een hecht team met een groot hart voor schoonheid. Je werkt aan gevarieerde en uitdagende nagelbehandelingen.

Verder bieden wij:

 • Een salaris tussen €700 en €900 bruto per maand (24uur per week),

afhankelijk van kennis en ervaring

 • 8,33% vakantiegeld en een goede pensioenregeling
 • Een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer boven de 10km
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien
 • Uitzicht op een (full time) vaste aanstelling

Dit ben jij

Je bent vriendelijk, loyaal, enthousiaste en weet van aanpakken met een voorliefde voor nagels. Je bent kritisch en een plezierige en behulpzaam persoon voor de klanten. Daarnaast toon je initiatief, houd je overzicht en werk je secuur, werk je netjes, ben je gastvrij en lever je kwaliteit.

Verder vragen wij:

 • Mbo-niveau en een afgeronde nagelstyliste opleiding
 • Werkweken van 16uur
 • Ervaring met het zetten van Acryl nagels
 • Ervaring met Gellak
 • Goede mondelinge beheersing van de Nederlandse en bij voorkeur ook de Engelse taal
 • Flexibele instelling – bereidheid tot het werken in de avonduren en op zaterdag

Interesse?

Stuur je sollicitatie, motivatie en een portfolio van recent eigen geplaatste Acrylnagels en Gellak naar Mark Zegers via Sollicitatie@hwcbv.com. Vragen over de functie? Bel Mark op 0486-422307

Goed om te weten

Je werkt de eerste periode voor HWC Personeel. Wanneer het vanuit beide partijen bevalt staat er een contract voor bepaalde tijd (16uur) tegenover.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij